Vereniging Huurdersorganisatie Vulcanus

Laatste wijziging:
7 april 2021

Klachten

Met klachten over wonen raden wij u aan om eerst te proberen er met uw verhuurder uit te komen. Lukt dit niet, dan is het goed te weten bij welke instantie u terecht kunt. Gelukkig worden klachten over wonen meestal normaal opgelost. Soms gaat het wel eens mis. Dit kan doordat een misverstand is ontstaan, maar soms gaat er echt iets fout. Immers, waar gewerkt wordt, worden wel eens fouten gemaakt.

Op het klachtengedeelte van onze website kunt u informatie over en adresgegevens van instanties vinden die zich bezighouden met het behandelen van allerlei soorten klachten over en geschillen met uw verhuurder. Hierbij kunt u denken aan huur(verhogingen), servicekosten, dienstverlening door corporatiemedewerkers of achterstallig onderhoud dat maar niet wordt aangepakt.

Ook wordt aandacht besteed aan instanties die zich bezighouden met het behandelen van minder alledaagse klachten en probleemsignalen. Hierbij kunt u denken aan klachten over woonruimteverdeling, het onjuist behandelen van chronisch zieken en gehandicapten en een meldpunt voor misstanden bij woningcorporaties.

Om de informatie in te kunnen zien moet u de categorie van uw keuze in de balk links aanklikken om deze te openen.

Meer informatie
Voor meer informatie raden wij u aan om de website van de gemeente Delft te raadplegen. Op deze website treft u informatie aan over de vele onderwerpen waar de gemeente Delft zich mee bemoeit.

Reparaties aan uw woning melden
Als u reparaties aan uw DUWO woning wilt melden kunt u hiervoor de Storingsnummers pagina raadplegen. Ook leest u daar hoe u spoedeisende reparaties buiten kantooruren kunt melden.

[Home] [Organisatie] [Bewonerscommissie] [Lidmaatschap] [Nieuws] [Vulcanus Nieuws] [Huurdersonderhoud] [Servicekosten] [Adressen] [Klachten] [Huurcommissie] [Klachtencommissie] [Woningklachten] [Woningtoewijzing] [Ziek/gehandicapt] [Misstanden] [Publicaties] [Informatie links] [Vraag & antwoord] [Meld leegstand] [Contact] [Voorwaarden]